lørdag 28. april 2012

Da er vi i gang med flytting !Da kjøres det flyttelass på flyttelass !!
Når alt er flyttet begynner den kjekke jobben...
nemlig å få tingene på plass..

Kjempe spennende !

Herlige sommer farger på flasker og kopper.. Disse fargene trenger vi nå... Når vi venter på at våren skal komme på skikkelig =)

Flaskene kan man bruke som vase eller lyse stake... Vakkert med mange på sommerbordet enten man velger å sette blomster eller lys i de.
Det er enda mulighet til å være med  så del det med dine venner og bekjente så får de også muligheten til å være med på  GIVE AWAYEN vår . Trekning er 6 mai.
Klikk på linken ovenfor og legg igjen en hilsen under innlegget du kommer til. Del innlegget på bloggen eller FB siden din slik at flere har mulighet til å være med om disse flotte premiene...
Hvis du ikke har blogg legger du igjen en hilsen med mail adressen din . 


Minner også om at jeg deler ut et GAVEKORT på 1000,- kr.Dette har du mulighet til vinne. Du må bare trykke LIKER på Facebook siden vår og del det med andre . Så er du med i trekningen om gavekortet..Når vi når 800 liker trekker vi ut en heldig vinner. Den heldige vinneren kan bruke gavekortet i butikken eller nettbutikken som nå er åpen .. Del med dine venner da, så får de  også  muligheten til å være med =)

Vi takker alle kundene som har vært innom oss i det drøye året vi har vært i Fridalsveien... Ønsker alle sammen varmt velkommen i Inndalsveien 41,  2 mai da vi åpner kl 10. 


3 kommentarer: