lørdag 21. april 2012

Lykter til sommerkveldene..Lykter til sene sommerkvelder finner du hos oss..
de aller fleste lengter etter å kunne sitte ute på kveldene, nyte et godt måltid eller bare kose seg ute..levende lys og lykter er med å skape den rette stemningen..

Vi har mange forskjellige typer lykter..


Turkis er en nydelig sommer farge...
Det er enda mulighet til å være med  så del det med dine venner og bekjente så får de også muligheten til å være med på  GIVE AWAYEN vår . Trekning er 6 mai.
Klikk på linken ovenfor og legg igjen en hilsen under innlegget du kommer til. Del innlegget på bloggen eller FB siden din slik at flere har mulighet til å være med om disse flotte premiene...Minner også om at jeg deler ut et GAVEKORT på 1000,- kr.Dette har du mulighet til vinne. Du må bare trykke LIKER på Facebook siden vår og del det med andre . Så er du med i trekningen om gavekortet..Når vi når 800 liker trekker vi ut en heldig vinner. Den heldige vinneren kan bruke gavekortet i butikken eller nettbutikken som nå er åpen .. 

Del med dine venner da, så får de  også  muligheten til å være med =)

I dag ønsker jeg dere alle varmt velkommen til kunde dag.. Dere vil finne en del varer som er nedsatt fra 20 - 50 %. hvis du ønsker deg nye flotte møbler bør du komme innom i dag...
Kaffe og kake spanderer jeg ..velkommen !!!

3 kommentarer:

 1. Hei!
  Så skjønn den lille lykt var og herlig farge:)
  Ha en strålende lørdag!

  Klem Merete

  SvarSlett
 2. Nydelig farge på lykten! Den vet jeg ville passet godt hos meg. Kanskje jeg får tid til å ta turen innom i mai:-)


  Ha en fin salgsdag!

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett